Limburgs Mooiste 2019

Wat hebben we vandaag weer een mooie dag gehad bij Limburgs Mooiste. Wat zagen we veel enthousiaste deelnemers met lachende gezichten. Het was weer super om er bij te zijn. Na een vooral natte nacht begonnen we de dag met regen op weg naar onze fotolocaties. Het beloofde niet veel goeds, maar vanaf het moment dat we klaar zaten op onze locaties hebben we het de hele dag droog gehouden.

We stonden in Wahlwiller bij de Zwartebrugweg op de top waar we de deelnemers van de gele routes tegenkwamen en in Gulpen waar we de MTBĀ“ers zagen tijdens en na de beklimming van de Berghemersteeg. Het hele arsenaal werd open getrokken door de deelnemers. We kregen wheelies, vingers in de neus, gebalde vuisten, juichende mensen, sprintjes, demarrages, jumps, en allerlei gebaren te zien. Alles voor een gaaf plaatje! Bedankt daarvoor, bedankt voor het lachen...

Daarna verhuisden we naar de beklimming van de Schaapsdries (in de Amstel Gold Race wordt deze als de Fromberg andersom gereden) Op deze locatie zagen we de deelnemers van de gele en de oranje routes. Het was inmiddels zonnig geworden maar het enthousiasme bij de deelnemers was inmiddels wat gezakt. Bij veel deelnemers was het beste er van af. Het was echter niet zo ver meer naar de finish en velen deden nog een poging om er een glimlach uit te persen, zoals een boer met kiespijn dit zou doen. Het leverde mooie plaatjes op.

Op dit moment zijn we terug uit Zuid Limburg en begonnen met het uitzoeken van de foto's. Het wordt voor ons een latertje. We verwachten ze morgen in de loop van de dag te kunnen laten zien. 


Onze fotolocaties:

Zwarte Brugweg

Schaapsdries

Berghemersteeg in Gulpen (MTB) 


Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze foto's.