Civil Support Veldtoertocht  Goirle

Vandaag was het de dag van de Civil Support Veldtoertocht in Goirle.  Deze tocht wordt georganiseerd door Wieler Toer Club de Hellen en is gewaardeerd op het hoogste NTFU niveau: extra goed geregeld. Bij deze waardering hoort natuurlijk ook een fotograaf, en dat mochten wij ook dit jaar weer zijn. We stonden op een stukje heidegrond in Goirle waar de deelnemers over een zandpad onze fotopost passeerden. De dag begon koud met een mooi ochtendzonnetje die zorgde voor mooi licht, maar na korte tijd maakte de zon plaats voor de wolken en op het einde van onze dag vielen er zelfs wat regendruppels uit de lucht.

We bedanken de deelnemers voor de hele enthousiaste reacties en natuurlijk de organisatie voor de gastvrijheid en de hulp bij het zoeken naar een mooie locatie. 

Op dit moment zijn we onze foto's aan het uitzoeken. We zullen ze vanavond al laten zien, zodat u ze met de vermoeide beentjes op de bank na het eten al kunt kijken naar uw herinnering aan deze mooie tocht in Brabant.


We wensen alle deelnemers veel plezier en succes.   We willen de foto's zondagavond al online hebben zodat u ze kunt bekijken. Wilt u op de hoogte blijven van onze foto's? Volg ons dan op Facebook en Instagram.  Als de foto's online staan dan melden we dat daar.