Zomerse omstandigheden tijdens Limburgs Mooiste. We hebben foto's gemaakt van de beklimming van de Schaapsdries, waar de lichtrode en de oranje lus onze camera's passeerden. We hebben de mountainbikers gefotografeerd op de Trintelerbosweg net voorbij de molen "Op de Vrouweheide".  De 43 km en de 75 km rijders passeerden ons hier. Het laatste fotopunt was op de Klingeleberg zo een 8 km voor de finish van de routes van de oranje en de gele lus. Petje af en een hele diepe buiging voor de deelnemers die wij daar naar boven hebben zien komen. De Klingeleberg bleek voor velen een enorme beproeving, maar veel deelnemers toverden voor ons toch nog een glimlach op het gezicht.

 De foto's van de Schaapsdries (lichtrode lus en oranjelus)

 

De foto's van de mountainbikers op de Trintelerbosweg

 

De foto's van de Klingeleberg (gele lus en oranje lus)

 

 

 Nieuwe fiets of nieuw frame nodig? Of gewoon interesse in mooie fietsen? Kijk eens op de site bij Blacksmith Bikes. Een mooi Nederlands merk. De winkel is in Apeldoorn, de website kunt u hier bezoeken:

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK